QUI SOM?

Fa 30 anys que un grup d’amics, encapçalats pel Joan Montull, el Jordi Joan Recasens i el Jordi Freixas, van crear a Sarrià la Bambolina Negra. La companyia de teatre va néixer amb una obra polèmica en el seu moment: “Jesucristo Superstar”.

Al llarg de tots aquests anys, han representat varies obres teatrals, han tocat diversos registres i estils com la comèdia, el drama, el vodevil, teatre clàssic i el musical.

Els darrers anys han fet un salt endavant i han arriscat en les obres triades, amb títols com: El sopar dels idiotes, Magnòlies d’acer, Boeing Boeing, Les quatre veritats, El método Gronholm, Toc Toc, Art, Dotze sense pietat, Homes. D’aquests títols, n’hi ha dues que les han presentat a Esparreguera i n’han obtingut reconeixement per part del públic i jurat.

El sopar dels idiotes, guardonada amb el premi al millor actor principal i que va recaure sobre en Jordi Matas per la seva magnifica interpretació. Boeing Boeing, guardonada amb el premi a la millor posada en escena, un reconeixement a la impecable feina de direcció de la Marta Carreras i guardonada també amb el premi a la millor actriu de repartiment per l’Àngels Carreras.

30.JPG

JESUCRISTO 

SUPERSTAR

Va néixer amb aquesta obra.

049 Sopar Idiotes14.JPG

SOPAR DELS IDIOTES

Premi al millor actor principal.

Boing_Boing_084.JPG

BOEING BOEING

Premi a la millor posada en escena.

GEN_4147.JPG

MAGNÒLIES D'ACER

Obra realitzada al 2013.

toc.jpeg

TOC TOC

Obra realitzada al 2017.